logo


Fix Mijn GSM is in 2008 opgericht als onderdeel van YASH PROMOTION MASTERS en sinds dien gevestigd in Rhoon. Wij doen alles op het gebied van smartphones en in het bijzonder Apple en Samsung. Sinds 2008 hebben wij onze werkwijze steeds aangepast met als doel de kwaliteit van de reparaties te verbeteren. Wij zijn een klant gericht en vooral ook op service gericht bedrijf dat zijn werk serieus neemt.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw toestel is. Vandaar dat wij hoge service bieden! Wanneer het gaat om een reparatie bent u bij Fix mijn GSM aan het juiste adres. In de meeste gevallen kunt u zelfs onder genot van een kopje koffie wachten terwijl wij een reparatie voor u uitvoeren.

Onze website moet een overzichtelijker beeld geven van de verschillende diensten en producten die wij aanbieden. Dit aan zowel bestaande als nieuwe klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Fix Mijn GSM probeert haar steentje bij te dragen als het gaat om groen ondernemen. Met onze reparaties hopen wij dat toestellen vele malen langer mee gaan en men minder snel een nieuwe zal kopen. Daarnaast proberen wij te zorgen dat oude onderdelen zoals batterijen op de juiste manier worden ingeleverd, displays worden terug gestuurd naar de fabriek en versturen wij 99% van onze facturen digitaal.
FIX MIJN GSM

NL171379792B07
KOEDOODSEKADE 8
3162PD RHOON
Nederland

010 761 97 25 / 06 101 401 41